Talere

Gordon Tobiassen – kendt norsk forkynder, forstander, sjælesørger, rådgiver og forfatter gennem 45 år. Bl.a. for den norske tvær-kirkelige bevægelse «Ordet og Israel». For fire år siden afsluttede han sin pastor-tjeneste efter ti år i Kristi Menighed, Fredrikstad, og han er nu fuldtids for Ordet og Israel. Han benyttes i de fleste kirkelige retninger og på flere bibelskoler. Han taler især om den profetiske side af Guds ord, med Israel, profetordet og endetiden i fokus. Sammen med sin hustru Unni har han været meget engageret i familiearbejde med samtaler, rådgivning, weekender og kurser for par.

Anja Due – er en inspirerende underviser. Hun leder sekretariatet for Gospel Outreach og deltager hvert år i mange store kampagner rundt om i verden, hvor Per Hyldgaard taler til tusinder. Anja medvirker selv på scenen og underviser ofte præster og ledere. Til daglig arbejder hun også som medhjælpende direktørhustru for sin mand Ken i Aalborg, hvor parret ejer en større virksomhed.

Ulrik Flinta – har været formand for Den Internationale Kristne Ambassades danske afdeling. Han er cand. teol. og har været valgmenighedspræst i Aalborg Valgmenighed. Han er i dag præst i Solsidekirken i Aalborg og desuden frimenighedspræst i Midtjyllands Frikirke. Han er en ekspert i hebræisk og vil på lejren afsløre nogle af bibelens hemmeligheder. Han er gift med Susanne.

Orla Lindskov Christensen – er kendt som redaktør af Udfordringens brevkasse om helbredelse. Han er også kendt som omrejsende forkynder og forbeder for syge. På lejren vil han om eftermiddagen tirsdag undervise os om guddommelig helbredelse, og om aftenen vil han ved et offentligt møde tilbyde at bede for syge.

Niels Peder Finne – kaldes også den syngende politimand. Han har medvirket i både tv og radio-udsendelser, og han har udgivet flere cd’er med de gamle evangeliske sange, som han spiller harmonika til. Han er bornholmer, men har arbejdet som hundefører indenfor politiet i København. På lejren vil han tage en tidligere flugtfange med… Finne har selv oplevet mirakler og engle. Han er aktiv i Full Gospel og har netop udgivet en bog.

Benny Blumensaat – havnede som ung i fængslet, hvor han fik besøg af en katolsk præst. De bad sammen, og da Benny kom ud af fængslet lagde han sit liv om. Han læste til præst og er i dag katolsk pastor i Esbjerg. Pastor Benny, som han kaldes af sine mange sognebørn og venner, er en karismatisk kristen, der har været med til at åbne dørene for en åndelig fornyelsen indenfor sin egen kirke. Han har også besøgt valfartsstedet Medjugorge som rejseleder flere gange.

Jens Fischer-Nielsen – har været missionær i Bangladesh og var med til at oprette et luthersk kirkesamfund. Da han og Elsebeth kom hjem, underviste han på Haslev Udvidede Højskole. Herefter tog han præsteeksamen og blev sognepræst i Sædding ved Esbjerg, og senere i Kvaglund. Begge steder voksede en levende menighed. Jens har skrevet flere bøger om Bangladesh, og han rejser hvert år ud for at undervise lederne i “devine leadership” og åndelig fornyelse.

Stig Christensen – dyrkede som ung yoga, men blev forelsket i Rhoda fra Skotland, som var kristen. Han læste derfor bibelen og blev troende. Han skiftede fra jura til teologi og blev præst i Sønderborg, hvor han var en elsket præst indtil sin pension. Sideløbende var Stig en ledende figur i Dansk Oase fra starten og i de første 25 år. Han er stadig formand for Udfordringens bestyrelse og har desuden været aktiv i mange andre kirkelige sammenhænge.

Helene og Mogens Svendsen – tidl præstepar i folkekirken i Kølkær ved Herning. Mogens har været banebrydende i folkekirkelig sammenhæng for forståelsen af det nødvendige i at befri plagede mennesker for dæmonisk indflydelse. Han og Helene har i en lang årrække været ledere indenfor KRIS (Kristen terapi og Rådgivning for Incestofre og Seksuelt misbrugte).

Tage og Mona Svendsen – står for lovsangen, som foregår på en inkluderende måde, så alle kan synge med. De inviterer gerne andre sangere og musikanter til at være med i lejrens lovsangskor. De har et stort hjerte for bøn og tilbedelse gennem lovsang. Tage og Mona bor på Fyn og har været med fra Oase-bevægelsens start.

Anna Karla og Gunnar Moesgaard – er med til at stå for det praktiske på lejren. Og vi har bedt dem om at fortælle om deres erfaringer fra et rigt kristenliv.

Verner Andersen – tidl. fabrikant, Silkeborg, var én af pionérene i den åndelige fornyelse, som blev til bl.a. Dansk Oase. Er nu aktiv i Borgerkirken. Verner har stået for de årlige Voksen-Oase weekender på Rudehøj Efterskole, og det var ham, der fik visionen til en uges anderledes bibelcamping på Rudehøj i uge 27. Verner er lejrchef.

Henri Nissen – var med til at starte Dansk Oase og sad i lederskabet de første år. Han var den praktiske arrangør af de første Sommer-Oaser i Kolding. Var radio-missionær i Cameroun for Mission Afrika og LWF. Har været pressesekretær på Christiansborg og politisk aktiv i KD, men fokuserer nu på Bøn for Danmark. Er redaktør for Udfordringen. Har skrevet 15 bøger om kristne emner, flere er udgivet på andre sprog. Han blev i 2018 doktor i religiøse studier og vil i sit oplæg sætte jagten på Noahs Ark ind i et profetisk perspektiv.